Mancare de ciuperci

de izulika in Aperitive / Garnituri, 8 Mai 2010 | 7276 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 ceapa de marime medie
  • 400 g ciuperci proaspete
  • 2-3 linguri pasta de tomate
  • 4-5 linguri ulei
  • 4 catei de usturoi
  • delicat
  • piper
  • cimbru
  • patrunjel si marar proaspat
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare de ciuperci:

Se curata ciupercile si se toaca dupa preferinta mai mici sau mai mari,

apoi se pune uleiul la incins si se adauga ceapa tocata marunt,

ceapa se lasa la prajit pana devine aurie.

Dupa aceea se adauga pasta de tomate si se amesteca,

se pun si condimentele in functie de gustul fiecaruia apoi se adauga ciupercile si se acopera cu un capac.

Cand sunt aproape fierte se piseaza usturoiul si se amesteca cu apa(se face mujdei) apoi se pune si el peste ciuperci,

se mai lasa la fiert inca 15 minute dupa care se adauga patrunjel si marar verde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (8)

cory 1

26.05.2010, 22:15

nu cred ca ma crezi ca asta am facut acuma.......

Bucataras 1

26.05.2010, 22:51

si cum a iesit? ce ciuperci ai folosit?

elena1988 1

19.01.2011, 10:49

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Anghinare cu sos de iaurt si usturoi